A megtekinteni kívánt weboldal a Pálinka előállításával és fogyasztásával kapcsolatos információkat tartalmaz, ezért 18 éven aluli látogatóinknak nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?

Igen Nem

Főzde látogatás

Nyomtatás

3_small

Előre egyeztetett időpontban, kisebb csoportok számára lehetőséget biztosítunk a főzde berendezéseinek és a pálinkakészítés technológiai folyamatainak bemutatására, remélve, hogy sokak számára kedvet csinálunk a gyümölcspálinka készítés és fogyasztás hagyományainak megismeréséhez.


Évente egy alkalommal nyílt napot biztosítunk látogatóink számára, az időpontról weboldalunkon keresztül adunk tájékoztatást.

| + - | RTL - LTR

Pálinkás események

No current events.

Webáruház

Mérföldkőhöz érkeztünk: elindítottuk webáruházunkat a www.palinkawebaruhaz.com elérhetőségen, ahol mindenki kényelmesen és egyszerűen válogathat pálinkáinkból! A webshop bármilyen eszközzel és platformról könnyen elérhető, valamint Android-os mobil alkalmazásunk letöltés...

Bővebben

Látnivalók

A pálinkaszeretete kapcsán ne feledkezzünk meg a magyar vidék és táj szépségeiről, az ott élő emberekről ahol az ízletes gyümölcsök szorgalmas kezek nyomán teremnek, majd kerülnek asztalunkra akár érett akár folyékony fo...

Bővebben