A megtekinteni kívánt weboldal a Pálinka előállításával és fogyasztásával kapcsolatos információkat tartalmaz, ezért 18 éven aluli látogatóinknak nem ajánljuk.

Ön elmúlt már 18 éves?

Igen Nem

Egyéb Szolgáltatások

Nyomtatás

2_small


Cefrézési segédeszközök

A cefre tárolásához, erjesztéséhez minősített, élelmiszeripari engedélyekkel rendelkező, különböző űrmértékű tartályok, hordók széles választéka áll megrendelőink rendelkezésre.


Végtermék tárolása

A főzdében lehetőség van különböző űrmértékű pálinkás üvegek, rozsdamentes acél tárolótartályok, demizsonok, műanyag kannák rendelésére, megvásárlására.


Az árakról a megadott elérhetőségeink valamelyikén, illetve a helyszínen lehet érdeklődni.


A gyümölcsfeldolgozás, az erjesztési folyamat biztonságos levezetéséhez, élesztők, enzimek, tápanyagok használatához munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

| + - | RTL - LTR

Pálinkás események

No current events.

Webáruház

Mérföldkőhöz érkeztünk: elindítottuk webáruházunkat a www.palinkawebaruhaz.com elérhetőségen, ahol mindenki kényelmesen és egyszerűen válogathat pálinkáinkból! A webshop bármilyen eszközzel és platformról könnyen elérhető, valamint Android-os mobil alkalmazásunk letöltés...

Bővebben

Látnivalók

A pálinkaszeretete kapcsán ne feledkezzünk meg a magyar vidék és táj szépségeiről, az ott élő emberekről ahol az ízletes gyümölcsök szorgalmas kezek nyomán teremnek, majd kerülnek asztalunkra akár érett akár folyékony fo...

Bővebben